Untitled Document

O nama
Beauty Line je tvrtka čija je primarna djelatnost njega lica i tijela. Sjedište joj je u Dubrovniku a danas zapošljava 22 zaposlenika odnosno zaposlenice - stručno osposobljene kozmetičarke, masere, terapeute i vizažiste.

Ovaj kozmetički salon svoju djelatnost započeo je pod imenom “Branka” u Mostaru a osnovala ga je Branka Lučić kao obiteljski obrt već sredinom osamdesetih godina.

Ovaj obiteljski obrt bio je samo logičan nastavak karijere koju je započela srednjom kozmetičkom školom u Beogradu, zatim zvanjem maser – terapeut stečenim u Sarajevu i na kraju frizerskom školom u Ljubljani. Nakon školovanja uslijedilo je zaposlenje u mostarskom centru «Banja». Bila su to gradska kupatila izgrađena još za austro-ugarske vladavine. U Banji su bile smješteni kozmetički i frizerski saloni, nudile su se i usluge masaža a na vrhu zgrade bio je smješten restoran s pogledom na Mostar i Neretvu.


Za razliku od gradskih kupatila «Banja» koja su bila u državnom vlasništvu

«Branka» je bila novost na tadašnjem tržištu i ostala je upamćena kao prvi privatni kozmetički salon na tom području. Već tada se isticao svojom bogatom i kvalitetnom ponudom dekorativne i preparativne kozmetike te najnovijih kozmetičkih aparata. Razvijao se prateći trendove ali i najnovija otkrića na tom području putem svjetskih stručnih sajmova ljepote. Početkom ratnoga stanja u Bosni i Hercegovini salon premješta svoje sjedište iz Mostara u Dubrovnik te mijenja naziv u Kozmetički salon Beauty Line.

Unatoč općenito lošem posljeratnom stanju vlasnica svjesna važnosti edukacije ne odustaje od stručnog usavršavanja na međunarodnim sajmovima i seminarima u Parizu, Rimu, Bologni, Münchenu, Zagrebu, Opatiji prateći sve novitete na svjetskom tržištu kozmetikom, proizvodima za njegu tijela te tretmanima koji pomažu rješavanju raznih kožnih problema.

Prateći majčine stope u obiteljski obrt uključili su se i kćer Ivana i sin Ljubomir. Nastavljajući dugogodišnju tradiciju danas je ovaj kozmetički salon prepoznatljiv brand zaslužan za njegovan izgled mnogih dubrovkinja a sve više i dubrovčana.

Ovakav obiteljsko poslovni život vođen na relaciji Mostar – Dubrovnik i želja da svojim starim klijenticama uvijek donesu poneku novost iz svijeta kozmetike i tako život učine jednostavnijim i slađim rezultirao je ponovnim otvaranjem salona ljepote u Mostaru – gradu na Neretvi.

Ubrzan način života, nedostatak vremena i stres danas su dio svakodnevnog života i kao takvi štete koži i uvelike ubrzavaju starenje. No, granice se pomiču i u industriji ljepote, svaki dan se provode nova istraživanja, dolazi se do novih saznanja, osmišljavaju se novi načini da se koži vrati njena prirodna ljepota i da se spriječe sve one nepoželjne posljedice nekvalitetnog načina života. Dolazi do novih tehnoloških dostignuća na području preparativne ali i aparativne kozmetike i mogućnosti njene primjene.

Beauty Line ta dostignuća svakodnevno prati i donosi ih svojim klijenticama, mostarkama, dubrovkinjama i svima onima koji se ne žele odreći vremena posvećenima sebi samima ni ako su u “Biseru Jadrana” samo na odmoru. Upravo zato razvija se wellness pokret ili wellness filozofija kao dio svakodnevnice, kao način života posvuda u svijetu. I ovaj trend Beauty Line je na vrijeme prepoznao i pronašao u njemu svoje mjesto, točnije na lokacijama hotela Hilton Imperial te hotela Importanne Resort-a u Dubrovniku. To su prostorije upravo za one koji su odučili imati kvalitetniji život, njegovano tijelo i zdrav duh koristeći raznoliku ponudu tretmana za njegu tijela i lica, njegu ruku, stopala i noktiju shvaćajući da se vrijeme koje posvetimo sebi samima bilo na opuštanje uz bazen, masažu i saune ili u aktivnoj tjelovježbi na kraju ipak isplati.